Versie 3

OPEN ATELIERS

Kunstenaars van ateliergebouw de Spanjaardshof doen mee aan Open Ateliers Den Haag. Dit is een jaarlijks kunstevenement in het eerste weekend van oktober. In het weekend van 1 en 2 oktober kunt u kunstenaars in de binnenstad van Den Haag in hun eigen atelier bezoeken. In een informele sfeer kunstwerken bekijken en natuurlijk ook kopen. De deelnemende kunstenaars werken binnen verschillende disciplines – schilderijen, beelden, fotografie, installaties, keramiek, textiel en sieraden.

http://www.openateliersdenhaag.nl

Tentoonstellingen in de galerie

12 september – 2 oktober 2016

Werk van deelnemende kunstenaars aan de Open Ateliers vanuit de Spanjaardshof: Dimitrios Xanthópoulos, Ilja Walraven, Coccie van Duijn, Elisabeth van Vreeswijk, Jos van de Geer, Anne Rose Regenboog, Derek Welbergen, Thijs van Kempen, Caroline Gresnigt, Jurjen Ravenhorst en Ardi Brouwer; gasten: Annabel König en Caro Rambonnet.

8 oktober – 6 november 2016

VAN STEEN GEDRUKT – Jurjen Ravenhorst toont zijn litho’s van het afgelopen jaar, waarin hij zijn onderzoek naar de diverse mogelijkheden binnen de lithografie en de combinatie van steendruk met andere grafische technieken voortzet.

Opening zaterdag 8 oktober 15.00 uur

Tijdens de opening vindt tevens de presentatie plaats van zijn boek ‘632’. Deze uitgave bevat zes litho’s in de vorm van drie tweeluiken en heeft een oplage van maximaal 12.

De tentoonstelling VAN STEEN GEDRUKT vindt plaats in het kader van de landelijke manifestatie Maand van de Grafiek.

www.maandvandegrafiek.nl